Ikahu juhlii yksivuotissynttäreitään!

Posted on maalis 21, 2014 in Yleinen

Ikahu perustettiin maaliskuun lopussa 2013 ja sen toiminta keskittyi aluksi BrightSign mediaplayereiden myyntiin ja vuokraukseen. Toiminta laajeni syksyllä 2013 käsittämään kaikki mediataiteen esittämiseen tarvittavat välineet ja laitteet aina asennuspalveluista alkaen. Vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakkaan mihin asiat johtavat ja missä olemme vuoden päästä eli nyt. Kaikki on tapahtunut niin äkkiä, että pitää ihan pysähtyä katsomaan taaksepäin miten tähän pisteeseen ollaan päästy.

Tähän mennessä emme ole mainostaneet Ikahua vielä missään. Suunnitelmamme oli käynnistellä vuokraustoimintaa pikkuhiljaa tämän talven aikana, mutta viidakkorumpu alkoi viimeistään vuoden vaihteessa laulaa siihen tahtiin, että olemme joutuneet investoimaan uuteen kalustoon lähes viikottain koko tämän kevään ajan! Nyt kalustomme alkaakin olemaan jo sillä mallilla että pystymme toteuttamaan isommatkin näyttelykokonaisuudet kohtuullisen vaivattomasti. Toki tulemme jatkossakin hankkimaan uutta kalustoa aina tarpeen mukaan. Nyt vuosipäivämme kunniaksi ryhdyimme yhteistyöhön Helsinki Photography Bieannialen ja Aave Festivaalin kanssa. Joten tämä on ensimmäinen kerta kun logomme näkyy jossakin virallisena yhteistyökumppanina ja tukijana!

Mielenkiinnolla odotan mitä tämä vuosi tuo tullessaan ja missä tilanteessa olemme kun Ikahu täyttää kaksi vuotta! Tuskin pystyn sitä vielä ennustamaan. Suunnitelmia on paljon suuntaan jos toiseen, joten katsotaan mikä koukku nappaa ja mihin keskitymme jatkossa enemmän ja mihin vähemmän! Sen voin kuitenkin luvata että hyvä ja asiantunteva palvelu ei ole katoamassa mihinkään!

Mutta nyt on aika juhlia yksi vuotiasta!

 

Pasi Rauhala
Ikahu Media Art & Installation