Ikahu on Suomen ensimmäinen nimenomaan mediataiteen esittämiseen erikoistunut yritys! Ikahun perustajat ovat itse työskenteleviä mediataiteilijoita, joten alan käytännöt ja kulurakenteet ovat tekijöille tuttuja. Tästä johtuen vaikkapa taidealan laitevuokraus on nyt edullisempaa kuin koskaan!

Ikahu tarjoaa niin taiteilijoille, museoille ja gallerioille kuin taidetapahtumille räätälöidyt ratkaisut erilaisten mediataideteosten esittämiseen. Kauttamme voit hankkia kaikki tarvittavat laitteet vuokralle tai omaksi. Edustamme useita eri tuotemerkkejä eri kategorioissa ja erikoisempiinkin vaatimuksiin pyrimme löytämään aina kyseiseen tarkoitukseen parhaiten soveltuvan ratkaisun. Oli sitten esitettävä teos yksikanavainen tai monikanavainen video tai liittyy siihen vuorovaikutteisia elementtejä niin ratkaisu useimmiten löytyy.

Ikahun toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen. Pyrimme yhdessä löytämään tapauskohtaisesti oikeat välineet ja ratkaisut, jotta haluttu lopputulos saadaan aikaiseksi. Joten kannattaa rohkeasti kysyä neuvoa ja vaihtoehtoisia ratkaisumalleja meiltä idean toteuttamiseen!