Toimintamme kehittyy vauhdilla ja haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme. Alta voit lukea tarkemmin avoimista paikoista ja ajankohtaisista hauistamme. Avoinna olevien työilmoitusten lisäksi voit aina hakea meille harjoittelijaksi tai freelancer-työntekijäksi. Laajan toimenkuvamme johdosta etsimme monenlaisia harjoittelijoita ja freelancereita, asentajista koodareihin. Tee hakemuksesi tämän sivun lopusta löytyvän hakemuslomakkeen kautta, kiitos!

 

Avoimet paikat:

Korkeakouluharjoittelija (jatkuva haku)

Kiinnostaako monipuolinen harjoittelu ainutlaatuisessa nykytaidekentän toimijassa? Ikahu Media Art on osa Kunstventures Oy:tä, joka on erikoistunut mediataiteen edistämiseen ja näkyvyyden parantamiseen. Ikahun nimissä tehdään näyttelysuunnittelua ja fyysistä installointityötä galleria- ja museoympäristöissä. Kunstventures nimen alla tuotetaan mediataidetta julkiseen tilaan. Omista lähtökohdistasi ja kiinnostuksestasi riippuen harjoittelu voidaan räätälöidä liittymään mediataiteen installointiin, vuorovaikutteiseen taiteeseen, julkisiin teoksiin, 3D-mallintamiseen, lisättyyn todellisuuteen, monipuoliseen koodaukseenm nettisivujen suunnitteluun tai esim. markkinointityöhön. Toimintakenttämme on varmasti laajempi kuin yhden ihmisen osaamisalue, joten siitä on helppo poimia asioita, joissa pääset kehittymään juuri itseäsi kiinnostavissa asioissa. Täytä alla oleva lomake ja lähetä meille tietoja itsestäsi niin olemme yhteydessä sinuun kun harjoittelupaikkoja jaetaan. Harjoittelu voi olla osa-aikainen tai täysipäiväinen, koulun puolesta tuettu tai ei. Tyypillisesti harjoittelun kesto on kolme kuukautta.

 

Freelance-työntekijä (jatkuva haku)

Toimintamme on laajaa ja se vaatii monenlaisia osaajia myös projektiperusteisesti. Ikahu Media Art on osa Kunstventures Oy:tä, joka on erikoistunut mediataiteen edistämiseen ja näkyvyyden parantamiseen. Ikahun nimissä tehdään näyttelysuunnittelua ja fyysistä installointityötä galleria- ja museoympäristöissä. Kunstventures nimen alla tuotetaan mediataidetta julkiseen tilaan. Tarvitsemme osaajia mediataiteen installointiin, vuorovaikutteiseen taiteeseen, julkisiin teoksiin, 3D-mallintamiseen, lisättyyn todellisuuteen, monipuoliseen koodaukseen, markkinointiin ja nettisivujen suunnitteluun. Täytä alla oleva lomake ja lähetä meille tietoja itsestäsi niin olemme yhteydessä mikäli osaamisesi kohtaa tarpeemme. Freelancetyötä voi tehdä oman yrityksen kautta tai työsopimuksella palkkatyönä. Sopimus tehdään aina niin sanotusti nollatuntisopimuksena, eli kumminkaan puolin ei ole velvoittavaa minimituntimäärää. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, kun et pysty tai halua esimerkiksi oman taiteellisen työsi vuoksi sitoutua täysipäiväisesti.

 

Hakemuslomake

Tämä hakemus koskee*:
TyöharjoitteluaPalkkatyötäFreelancetyötä

Ajokortti:
ABCDei ajokorttia

Osaamisalueet – rastita mikäli hallitset vähintään perusteet:

Ohjelmistot:
ArduinoRaspberry PiBlenderUnityBrightAuthorProcessingIllustratorPhotoshopAfterEffectsPremiereMedia EncoderInDesignWordpressWordExcelFacebookInstagram

Laitteet:
VideoprojektoritMonitoritMediaplayerit3D tulostimetKolvausKäsityökalut (ruuvivääntimet, vasarat, taltat yms)Pienet sähkötyökalut (akkupora, pistosaha yms.)Isommat sähkötyökalut (sirkkeli, pylväspora yms.)

Kielitaito:
SuomiRuotsiEnglantiSaksaVenäjä

Liitä mukaan CV pdf muodossa* (koko max. 2mb)