Toimintamme kehittyy vauhdilla ja haemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme. Alta voit lukea tarkemmin avoimista paikoista ja ajankohtaisista hauistamme. Avoinna olevien työilmoitusten lisäksi voit aina hakea meille harjoittelijaksi tai freelancer-työntekijäksi. Laajan toimenkuvamme johdosta etsimme monenlaisia harjoittelijoita ja freelancereita, asentajista koodareihin. Tee hakemuksesi tämän sivun lopusta löytyvän hakemuslomakkeen kautta, kiitos!

 

Avoimet paikat:

Mediataiteen installoija – Ikahu Media Art (haku päättyy 15.9.2017)

Etsimme Ikahu Media Art -tiimiimme mediataiteen installoijaa. Tehtävään kuuluu ensisijaisesti museoissa, taidegallerioissa ja julkisessa tilassa väliaikaisesti toteutettavien mediataideteosten asentaminen ja/tai asentamisessa avustaminen, sekä teosten tekniseen suunnitteluun osallistuminen. Toinen puoli työnkuvasta on laitevaraston hallinnointi ja perustasoinen huoltotyö (ei edellytä erityistä koulutusta) toimitiloissamme Helsingin Kumpulassa. Työ tapahtuu pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla, mutta ajoittain myös muualla Suomessa sekä mahdollisesti ulkomailla.

Työ edellyttää kiinnostusta nykytaiteeseen, taiteen teknistämiseen ja taiteilijoiden kanssa työskentelyyn. Asennustyökalujen hallinta ja B-ajokortti ovat välttämättömiä työssä, mutta suoranaista aiempaa kokemusta taiteen installoinnista ei tarvitse välttämättä olla. Pääasiassa installoinnit hyödyntävät projisointi-, näyttö-, ja äänentoistotekniikkaa, joten eniten työskentelet videoprojektorien, videonäyttöjen ja aktiivikaiuttimien parissa.

Lisäksi eduksi on perustaidot esimerkiksi valokuvaamisessa ja kuvankäsittelyssä, wordpress-sivuston päivittämisessä, 3D-tulostamisessa sekä Unity-, Blender- ja Arduino-ohjelmissa. Näitä taitoja voit myös oppia työssä. Myös englannin kielen taito on eduksi.

Kunstventures Oy on taiteilijavetoinen toimija, joka on erikoistunut taiteen teknistämiseen, mediataiteen tukipalveluihin (Ikahu Media Art toiminimellä) sekä omien, erityisesti julkisessa tilassa tapahtuvien taidetuotantojen koordinointiin ja toteuttamiseen (Kunstventures toiminimellä). Työssä näet laajasti suomalaisen nykytaiteen kenttää ja saat mahdollisuuden oppia aina jotain uutta. Työkalut päivittyvät ja uusiutuvat jatkuvasti, joten uteliaisuus ja innostus uusien asioiden omaksumiseen ovat työn mielekkyyden kannalta oleellisia ominaisuuksia!

Työntekijän tulee olla oikeutettu Helsinki-lisään työsuhteen alkaessa, toisin sanoen asua Helsingissä. Palkkatukimahdollisuus katsotaan eduksi.

Linkki TE-toimiston sivuille hakuilmoitukseen.

 

Korkeakouluharjoittelija (jatkuva haku)

Kiinnostaako monipuolinen harjoittelu ainutlaatuisessa nykytaidekentän toimijassa? Ikahu Media Art on osa Kunstventures Oy:tä, joka on erikoistunut mediataiteen edistämiseen ja näkyvyyden parantamiseen. Ikahun nimissä tehdään näyttelysuunnittelua ja fyysistä installointityötä galleria- ja museoympäristöissä. Kunstventures nimen alla tuotetaan mediataidetta julkiseen tilaan. Omista lähtökohdistasi ja kiinnostuksestasi riippuen harjoittelu voidaan räätälöidä liittymään mediataiteen installointiin, vuorovaikutteiseen taiteeseen, julkisiin teoksiin, 3D-mallintamiseen, lisättyyn todellisuuteen, monipuoliseen koodaukseenm nettisivujen suunnitteluun tai esim. markkinointityöhön. Toimintakenttämme on varmasti laajempi kuin yhden ihmisen osaamisalue, joten siitä on helppo poimia asioita, joissa pääset kehittymään juuri itseäsi kiinnostavissa asioissa. Täytä alla oleva lomake ja lähetä meille tietoja itsestäsi niin olemme yhteydessä sinuun kun harjoittelupaikkoja jaetaan. Harjoittelu voi olla osa-aikainen tai täysipäiväinen, koulun puolesta tuettu tai ei. Tyypillisesti harjoittelun kesto on kolme kuukautta.

 

Freelance-työntekijä (jatkuva haku)

Toimintamme on laajaa ja se vaatii monenlaisia osaajia myös projektiperusteisesti. Ikahu Media Art on osa Kunstventures Oy:tä, joka on erikoistunut mediataiteen edistämiseen ja näkyvyyden parantamiseen. Ikahun nimissä tehdään näyttelysuunnittelua ja fyysistä installointityötä galleria- ja museoympäristöissä. Kunstventures nimen alla tuotetaan mediataidetta julkiseen tilaan. Tarvitsemme osaajia mediataiteen installointiin, vuorovaikutteiseen taiteeseen, julkisiin teoksiin, 3D-mallintamiseen, lisättyyn todellisuuteen, monipuoliseen koodaukseen, markkinointiin ja nettisivujen suunnitteluun. Täytä alla oleva lomake ja lähetä meille tietoja itsestäsi niin olemme yhteydessä mikäli osaamisesi kohtaa tarpeemme. Freelancetyötä voi tehdä oman yrityksen kautta tai työsopimuksella palkkatyönä. Sopimus tehdään aina niin sanotusti nollatuntisopimuksena, eli kumminkaan puolin ei ole velvoittavaa minimituntimäärää. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, kun et pysty tai halua esimerkiksi oman taiteellisen työsi vuoksi sitoutua täysipäiväisesti.

 

Hakemuslomake

Tämä hakemus koskee*:
TyöharjoitteluaPalkkatyötäFreelancetyötä

Ajokortti:
ABCDei ajokorttia

Osaamisalueet – rastita mikäli hallitset vähintään perusteet:

Ohjelmistot:
ArduinoBlenderUnityBrightAuthorProcessingIllustratorPhotoshopAfterEffectsPremiereMedia EncoderInDesignWordpressWordExcelFacebookInstagram

Laitteet:
VideoprojektoritMonitoritMediaplayerit3D tulostimetKolvausKäsityökalut (ruuvivääntimet, vasarat, taltat yms)Pienet sähkötyökalut (akkupora, pistosaha yms.)Isommat sähkötyökalut (sirkkeli, pylväspora yms.)

Kielitaito:
SuomiRuotsiEnglantiSaksaVenäjä

Liitä mukaan CV pdf muodossa* (koko max. 2mb)