Maaliskuussa 2013 perustettu Ikahu Media Art on erikoistunut mediataiteen installointien suunnitteluun ja toteuttamiseen, sekä mediataiteen kansallisen ja kansainvälisen näkyvyyden edistämiseen. Toiminnan lähtökohtana on aina asiakas ja sen tarpeet. Ikahu räätälöi laadukkaat laitteet ja asennukset järkeväksi paketiksi. Toimintaamme kuuluu myös alan koulutus ja konsultointipalvelut.

Kohderyhmämme koostuu gallerioista, museoista, taiteilijoista ja muista kulttuurialan toimijoista. Tunnemme alan tarpeet ja käytännöt ja haluamme olla mukana edistämässä suomalaisen taiteen näkyvyyttä myös kansainvälisesti. Intohimonamme on tuoda kuvataidetta ihmisten elämään uusilla ja tarkoituksenmukaisilla tavoilla. Tarjoamme ainoana laatuaan olevan edullisen, mutkattoman ja korkealaatuisen palvelukokonaisuuden tämän mahdollistamiseksi.

Vuoden 2015 alusta Ikahu Media Art on ollut osa Kunstventures Oy:tä. Kunstventures on erikoistunut taiteen esitystapojen teknisten edellytysten kehittämiseen, taiteen näkyvyyden ja taiteilijoiden työllistymisen parantamiseen. Kehitämämme jatkuvasti uusia keinoja ja väyliä tuoda taidetta lähemmäksi meidän jokaisen arkea. Tehdään taiteesta yhteinen kokemus!

Kunstventures Oy:n muodostavat yhdessä Pasi Rauhala ja Teemu Lindroos. Rauhala on toiminut mediataiteilijana vuodesta 2004 sekä taiteen opetustehtävissä mm. Aalto Yliopiston taiteen ja suunnittelun korkeakoulussa ja Kuvataideakatemiassa. Pasi Rauhalan taiteilijasivut löytyvät netistä www.pasirauhala.fi. Lindroos toimii kuvataiteilijana mediataiteen saralla taiteilijanimellä Teemu Lehmusruusu. Hän työskentelee myös valokuvaajana ja taideopettajana. Teemun taiteilijasivut löytyvät osoitteesta www.teemulehmusruusu.com.

Tilaamalla Kunstventuresilta edesautat suomalaisen mediataiteen toimintaedellytysten kehittymistä hyvään suuntaan!

Yhteystiedot

Osoite:
Kunstventures Oy / Ikahu Media Art
Isonniitynkatu 5 lt 6
00520 Helsinki

email: info(at)ikahu.fi

Henkilökohtaiset yhteystiedot:

Teemu Lindroos
teemu(at)ikahu.fi
+358 44 5887668

Pasi Rauhala
pasi(at)ikahu.fi
+358 45 6705236

Y-tunnus:  2658652-1